Om oss

Velkommen til Rock City Brygg AS - Din destinasjon for råvarer og bryggeutstyr!

Rock City Brygg AS er din pålitelige partner når det gjelder å skape de beste håndverksdrikkene hjemme. Vi er dedikert til å tilby et omfattende utvalg av førsteklasses råvarer og bryggeutstyr som gir deg friheten til å utforske din kreative side og lage drikker som skiller seg ut.

Vår lidenskap for håndverksdrikker drives av ønsket om å dele gleden ved å brygge med våre kunder. Enten du er en erfaren hjemmebrygger eller en nybegynner som utforsker bryggeverdenen for første gang, er vi her for å støtte deg på reisen. Vårt erfarne team av entusiaster og eksperter er klare til å gi deg råd og veiledning for å sikre at hver batch du brygger er en suksess.

I vår bryggevarebutikk finner du alt du trenger for å komme i gang med bryggingen, fra ferske råvarer som malt, humle og gjær til en rekke bryggeutstyr, inkludert gjæringskar, kjele og flaskeutstyr. Vi har nøye kuratert vårt sortiment for å sikre at vi tilbyr kun produkter av høyeste kvalitet, slik at du kan brygge med tillit og trygghet.

Rock City Brygg AS er mer enn bare en forhandler av råvarer og utstyr; vi er en del av et fellesskap av lidenskapelige hjemmebryggere som deler en kjærlighet for håndverket. Vi tror på å støtte og inspirere hverandre gjennom kunnskapsdeling, arrangementer og workshops som gir mulighet for læring og vekst.

Bli med oss på reisen til å utforske verden av hjemmebrygging med Rock City Brygg AS som din pålitelige partner. Uansett om du brygger øl, cider, vin eller andre spennende drikker, er vi her for å hjelpe deg med å realisere dine bryggedrømmer. Sammen kan vi skape magi i glasset og dele gleden ved å brygge. Skål for håndverk, fellesskap og gode smaker! 🍻